THAT Corporation logo

THAT Corporation utvikler og produserer high performance audio teknologi i form av integrerte halvledere for profesjonelle og industrielle applikasjoner. Firmaet har hovedkvarter i Massachusetts, og kontorer i Tokyo og Silicon Valley.

Firmaet ble grunlagt i april 1989 av ledere og ingeniører fra dbx. Inc., et verdenskjent audio firma som blant annet utviklet markedets første high performance integrerte VCA, BTSC dbx-TV støy reduksjon teknologi som blant annet vant en Emmy pris, og markedets første integrerte 20-bit AD konverter.That har tre hovedpilarer de baserer sin eksistens på:

  • Integrerte analoge audio komponenter
  • dbx-TV audio teknologi lisensiering
  • IC foundry tjenester (gammel Sipex DI prosess)

SiliconMotion Logo

Silicon Motion Technology Corporation er en global leder og pioneer innenfor NAND Flash IC for solid state disker og RF IC for mobile enheter. De har en stor portefølge av controller teknologier og løsninger og har sendt over 5 billioner NAND kontrollere, flere enn noe annet selskap i verden!

 

Image result for ftdi logo

FTDI - spesialister i å konvertere periferiutstyr til Universal Serial Bus (USB). De tilbyr den enkleste veien til USB migrasjon ved å kombinere USB-Serial (USB-RS232) og USB-FIFO silisium løsninger med sine ”ready-to-go royaltyfreeUSBdrivers”. FTDI's "total løsninger” tilbyr redusert utviklings- og debuggings tid som hjelper kundene til ”fast time to market”!

Image result for amic logo

AMIC Technology er en taiwanesisk minneprodusent som opprinnelig startet som memory divisjonen innen UMC tilbake i 1985. De benytter en kombinasjon av en Integrated Foundry Manufacturing modell, og ren ekstern foundry, og kan gjennom dette tilby et bredt utvalg av teknologier, kontrollert produksjon, og lang levetid for sine produkter. Det benyttes også en kombinasjon av siste nanometer teknologi for nye state-of-the-art, ofte "industry first" produkter, og mer konvensjonell teknologi for eldre standard produkter.

AMIC tilbyr også et av markedets bredeste program med memory komponenter og teknologier.

Epson

EPSON Semicondutor  

 

Store reduksjoner innen lekkasjestrøm, system algoritmer for effektiv kraftutnyttelse og analoge IPs som er optimalisert for lavt strømforbruk - Epson presenterer løsninger for deg til å utvikle applikasjoner som overgår dine forventinger!

Epson tilbyr optimalt designede produkter, informasjon og tjenester på en effektiv måte fra starten av produktutvikling til volumproduksjon. Support og backup gjennom alle sykluser gjør at du vil adoptere Epson produkter til dine nye produkter!