Davicom

Davicom står for Data, Audio, Video, Internet and Communication. Davicom's visjon er å koble sammen alle med alt i den globale verden med å tilby den beste kundeservice med deres internett- og kommunikasjonsICer, programvare, systemer og løsninger

 

SiliconMotion

Silicon Motion Technology Corporation er en global leder og pioneer innenfor NAND Flash IC for solid state disker og RF IC for mobile enheter. De har en stor portefølge av controller teknologier og løsninger og har sendt over 5 billioner NAND kontrollere, flere enn noe annet selskap i verden!

Image result for amic logo

AMIC Technology er en taiwanesisk minneprodusent som opprinnelig startet som memory divisjonen innen UMC tilbake i 1985. De benytter en kombinasjon av en Integrated Foundry Manufacturing modell, og ren ekstern foundry, og kan gjennom dette tilby et bredt utvalg av teknologier, kontrollert produksjon, og lang levetid for sine produkter. Det benyttes også en kombinasjon av siste nanometer teknologi for nye state-of-the-art, ofte "industry first" produkter, og mer konvensjonell teknologi for eldre standard produkter.

AMIC tilbyr også et av markedets bredeste program med memory komponenter og teknologier.

Epson

EPSON Semiconductors  

Store reduksjoner innen lekkasjestrøm, system algoritmer for effektiv kraftutnyttelse og analoge IPs som er optimalisert for lavt strømforbruk - Epson presenterer løsninger for deg til å utvikle applikasjoner som overgår dine forventinger!

Epson tilbyr optimalt designede produkter, informasjon og tjenester på en effektiv måte fra starten av produktutvikling til volumproduksjon. Support og backup gjennom alle sykluser gjør at du vil adoptere Epson produkter til dine nye produkter!